Sivut

torstai 3. heinäkuuta 2014

0307


Hei kaikki :)

Kesäloma ja työt menee huimaa vauhtia ja tuntuu ettei mitään saa aikaseksi.. Ihan ku syksy olis ku ulkona on nii sairaan kylmä. Onneksi se on luvannu kohta lämpimiä kelejä nii pääsee biitsille ottaa aurinkoa ja viettään aikaan ystävien kans. Koska paljoa ei oo tapahtunu niin myöskään tekstin kirjottaminen on vaikeaa.. ehkä tämäki alkaa luistamaan syksyllä paremmin kun enemmän tapahtumia. :) Sitä odotellessa. Eniten päässä pyörii se että mistä saa syysloma viikolla halpoja lentoja turkkiin tai jonnekkin muualle lämpimään. Kertokaahan jos tiedätte jonkun halvan ja helpon matkatoimistosivun :) Paljon on tullu kierreltyä juhannus/kesä alennuksissa, eikä rahaa oo menny ees paljoa ! Pari maksihametta, paitoja, ja jotain kosmetiikkahömppää..





















6 kommenttia:

  1. Oi ompas ihania kuvia! Mäkin oon oottanut niitä lämpimiä säitä, ainakin meillä päin ne on jo tuloillaan!
    http://xoxoidajaoona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva juttu ! Täällä lapissa ei oo muutaku tuhansittain ötököitä....

      Poista
  2. Ihania kesäkuvia! :-) Tänään täällä (Jämsässä) on ollut oikeesti aika kesänenkin keli. Välillä on kyllä ukostanut ja tullut vettä mutta silti on tarennut hihattomalla. :)

    http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on pari lämmintä päivää vaan ollut mutta muuten on tuullu ihan sikana ja satanu vettä.. Semmonen ilma kuiteskin ettei lapsetkaa viihy pihalla.. :)

      Poista
  3. tääläki on kesäne päivä kerranki ! inhottavasti muute on satanu :( .. hyvää kesää sulle!

    http://chifeesini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä satanu koko päivän ! Kiitos samoin ! :)

      Poista