Sivut

tiistai 7. lokakuuta 2014

0710

Heii !
Aivan mahtava fiilis! Ehkä tää elämä vielä voittaa. Hain töitä, synttärit viikon päästä ja lähen turkkiin kahen viikon päästä, koulu menee hyvin ja muutenki vaa sanoinkuvaamattoman hyvä fiilis. Elämäntapamuutoksia on tapahtunu ja yrittäny alkaa taas käyä juoksemassa ja sitte nyt kohta ku saan tän selän kuntoon nii aletaan kaverin kans käymää ahkerasti Crossfitissä. Pitäs vaan ilmottautua sinne On-Ramppiin..

Tosiaanki lähen sinne Turkkiin parin viikon päästä ja kauhee matkakuume päällä ja valmistautuminen. Mulla värjättii viime viikonloppuna hiukset ja tänään kävin laittamassa uuet ripset, tai oikeastaan kävin huoltamassa ja sitte jos vielä ennen matkaa kaveri ehtis tehä mulle jotku söpöt kynnet nii ois hyvä:) Otan paljon matkakuvia ja ostelen kaikkea ihanaa.. Irtiotto arjesta...

Kysymys teille nuorille jotka ovat hakeneet töitä. Onko mahollista päästä alaikäsenä vaatekauppaan töihin, jos ei ole aikasempaa kokemusta tai koulutusta alaan ?

Teksti hyppelee asiasta kolmanteen.. Seppälässä oli vasta alennusmyynnit villatakkeihin. Kaikki villatakit 17 euroa ja löysin aivan ihanan villatakin jonka ovh. oli 49.95.. Vaan 17 euroa.. Oon ostanu myös uuden hupparin H&M:ltä 19,95e ja sitten kauluspaidan H&M:ltä 14,95. Jos oikein muistan. Sitte Glitteristä ostin pari kaulakorua. H&M:n nettikaupasta tilasin itelle talvijuoksuhousut. Suosittelen kaikille liikunnanystäville että nuo on kyllä ollu hyvät.!



Hiusten väri ei ihan hirveesti muuttunu ja kuvasta sitä ei näe.. Mutta hyvä tää silti on :) !Tyvi on tumma ja latvat vähän vaaleemmat.



2 kommenttia:

  1. oi aivan ihana tuo neule/takki(?). Oot tosi kaunis ja kivan väriset hiukset! Itse hain myös vaatekauppaan töihin mut ei ottanut koska en ole 18.

    VastaaPoista