Sivut

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Viikko 2 & 3

   Mooi :)

Päätin sitte tehä kahelta viikolta postauksen kerta nii harvoin päivittelen :) On tullu kuvattua ihan hirveesti ku sain ton uuen kameran.. Melkee joka ikisestä asiasta kuvaa, en sentää tänne niitä laita... Viime keskiviikona Ada (http://syvemmalle-elamaan.blogspot.fi/) Kävi meillä ja siinä sitte syötii ja kuvattii, Ada oli siis sen minun Canon EOS 1000D:n ostaja ja siinä sitte vertailtiin ja pelleiltiin kameroitten kans :D





Torstaina sitte näin yhtä tosi tosi hyvää ystävää :) Ei oltu nähty varmaa kahteen vuoteen ja pitkästä aikaa ku nähtii nii hauskaa oli. ! Juttua riitti ja aika loppu kesken... Tammikuun vikana viikonloppuna nähää sitte paremmalla ajalla. :) Käytiin Subwayssa syömässä ja jälkkärillä sitte Coffee Housessa. Tiia otti jotain dumle kahvia vai mitähän se mahto olla, ja mie join cappuccinoa.


Perjantaina matka kävi sitte pohjoseen päi.. Pakkasta joka päivä ainaki sen -25 ja maanantai aamuna ku lähettiin takasin ouluun se meni jo -30 rajoilla ja jopa yli. Ei ollu koiran kelit ku aamulla takapää nousee ''ilmaan'' ku nii lujaa jarruttaa ulko-ovella kylmän ilman takia.. :D Kissaki mielummin sisällä pysyis mutta sitte tullee tekemisen puute ja alkaa piruamaan... 




Pölynen kissa :D

Maanantaina 13 pv oli ekat harjottelu tunnit päivittäisen terveyden- ja sairaanhoidon tunneilla. Päästiin tekemään ompeleita ja poistamaan niitä. Ei onneksi toisillemme.. :D Siitä en saanu kuvia muutaku Adasta ja minusta IG:n kautta kuvan. Minun IG: on http://instagram.com/nettakiv

Tiistaina 14 päivä oli sitte näitten ripsien huolto. Siinä meni semmoset 1 ja puoli tuntia, mutta nopeasti se aika menee ku on seurallinen tekijä. :)

Tumman siniset timantit molemmissa kulmissa :) Ei näy kuvassa..
Keskiviikkona oli toiset harjottelu  tunnit ja päästiin letkuttamaan tippapusseja ja harjottelemaan toiselle laittoa. Ei me sentään pistetty mutta harjoteltiin kanyylin ja tippaletkun liittämistä ja ihoon kiinni teippaamista, sekä kuivaharjottelulla neulan poistoa kanyylin sisältä.



Tänään keskiviikkona 15 päivä kävin iskän kans kuvaamassa auringon laskua Oulussa meren rannalla :)









Illasta kattelin Canonin kuvaus ja kuvanmuokkaus videoita. :)


Viikon 3 loppu tulee sitte todennäkösesti suununtaina kun on selvitty hirvipeijaisista ja kovista pakkasista :)

-XO Netta K





11 kommenttia:

  1. Wau, miten kaunista siellä on♥ Ihanasti oot saanut taltioitua tuon tunnelman näihin kuviin (':

    VastaaPoista
  2. Noi ripset on ihanat! Vähän on alkanu itteekin houkuttelemaan ripsien laitto, kun nykyään niin monella on ja ne näyttää vaan superkivalta :)

    http://riikaneleganssi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekki tykkään, ku aina aamusin säästää sen 10 min ku ei tarvii ripsaria alkaa laittaan ja muutenkin helppo hoitoiset :) Kuhan muistaa vaa käyä huoltamassa nii pysyyki nättinä :)

      Poista
  3. Kivoja kuvia ja ihana toi banneri!! :)

    VastaaPoista
  4. Kauniita nuo ulkona otetut kuvat. :--)

    http://quukkel.blogspot.fi/

    VastaaPoista