Sivut

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kuparin kiiltoa ja sisustus kuumetta !

  Moi :)

Apua ! Ihanaa ! Hiihtoloma alkaa ihan kohta ja pääsen Ikeaan kuluttaan rahaa! Tarkotuksena ois siis ostaa uusia huonekaluja ja jotain sisustushömppää :) Ennen-Jälkeen kuvat sitte huoneesta hiihtoloman jälkeen. Tai sitte ku se on valmis.. Ja nään taas pitkästä aikaa parhaita kavereita ! 

Juliet (http://purplepumpkinjuliet.blogspot.fi/) , Tulee sitte loppu viikoksi mun luo ja auttaa kasaamaan tavarat ja muuttaan järjestyksen, ja sitte tää mun ystävä Ada käy hakemassa vanhat alta pois ! Vihdoin :D Tulee helpottunu olo ku pääsee näistä mustista ja synkistä huonekaluista eroon. Sillon peruskoulun vaiheilla remontoin huoneen Rovaniemellä New York teemalla ja siellä oli tämmöinen tapetti 
joten pakko kai se oli myös sitte olla mustat huonekalut :) Tuli kyllä kieltämättä aika ikävä vanhaa huonetta, ja porukat tietenki vei sen sitte ku muutin pois.. Mutta täällä uudessa asunnossa on vaaleat seinät ! 

Viime perjantaina olin kipee ja oikeestaan koko viikonlopun. Kävin hoitaan veljen lapsia toisen veljen ja sen tyttöystävän kans. Mukavasti meni vaikka tuota lasten hoitoa tekeeki jo neljättä viikkoa putkeen työssäoppimisessa.
Perjantai aamu meni siinä sitte iPadilla ja puhelimella värkätessä.. Gossip Girliin oon tällä kertaa jääny koukkuun ja tosiaankin katon toista kertaa kaudet 1-4 koska en oo saanu aikaseksi tilata muita kausia.. Viimisessä kuvassa näkyyki mun uus iPad kotelo :) 




Tiistaina käytiin äitin kans kierteleen kaupungilla ja siellä oli sitte Glitterissä tarjous jossa kaikki tuotteet ota 3 maksa 2 tarjouksella. Kaikkea ihanaa uutta! Rakastuin tuohon kelloon !
Kello 34,90 / Hiusdonitsi 3,90 / Korvakorut 8,90 / Sormus 8,90 / Rannekoru 14,90 / Kaulakoru 11,90


Tänään keskiviikkona käytiin kiertelee kirppiksiä, etin pääasiassa jotain sisustuskrääsää mutta siinä sivussa löysin mustan jakun, tummansinisen topin ruskealla vyöllä ja sitte ihan perus valkosen topin. Sisustus juttuja löysin valkosen kuvakehyksen (Ikea), Valkosen viltin (Ikea) sekä vaaleanpunasen viltin. :)

On vähän epäselvät kuvat ku puhelimella jouduin napsiin :(



Oisko mitään kevään sisustusideoita? 

-XO Netta K





8 kommenttia:

  1. Ihania juttuja olet ostanut :-) Varsinkin nuo Glitterit asusteet!

    http://elviiraoona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihana kello ja muutenkin tosi kiva blogi :)

    VastaaPoista
  3. oi noi korut! ja itel ainaki ois semmoi unelma kämppä joka ois vaalee, mut siel vois olla mustii tai beigei kohtii esim sohva tai pöytä :>

    http://uptm-sini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu itelläki on nyt silleen että ku oli alunperin mustat huonekalut niin sitte sängyn runkokin oli musta.. Tai siis ne patjat. Mullahan on jenkkisänky. Niin Nyt on sitte muuten vaaleat huonekalut mutta musta sänky sekä nojatuoli :) Kivoja yksityiskohtia :) On myös seinätaulujen kehykset mustana :)

      Poista
  4. kirjotat tosi ihanasti blogia liityin lukijaksi!! <3 :)

    http://seuwiteumiss.blogspot.fi/

    VastaaPoista