Sivut

tiistai 8. huhtikuuta 2014

0804

Moii

Menee tää aika nii nopeesti että blogin päivittäminenki suorastaa unohtuu.. Mutta mitäpä se haittaa? Ei mua ainakaan. Enemmän kuvia vaa tulee aina yhteen postaukseen, mutta itteni mielestä ne on just kivoja :) Tosi nopeesti on menny eka vuosi amiksessa ja loppua kohen mennään nopeaa. Kohta on kesäloma ja kesätyöt alkaa.. Kavereita ei nää enää nii useasti.. Uskon että kesä menee nopeesti ku jännittää seuraavaa työharjottelua joka alkaa pari päivää koulun alkamisen jälkee vanhustenhoidolla..  Joutuu vielä kauemmin oleen kavereista erossa ja niitä luottoystäviä joita on saanu tän amiksen aikana on varmasti ikävä. Mutta mitäpä sitä siitä nyt enempää kirjotteleen. 

Tässä kevään tullessa on pitäny ostaa vähän kevyempää vaatetusta ja sitä on tullu ostettua tuulipuku, takki, kenkiä ja huivi.. 

Prisma

Tuulihousut puuttuu. Citymarket

Jim&Jill / Huivi H&M

Boozt.com


Olin muutaman päivän taas jälleen kipeenä viimeviikolla ja alko aika käymään pitkäksi nii testailin eri kampauksia joita oikeesti vois käyttää ihan koulussaki mutta ikinä ei aamusin jaksa tai ei kerkeä tai hermot ei riitä.. 
 Tuo panta on letitetty omista hiuksista ja se lähtee tuosta korvan takaa. Huomasin että mitä lyhyemmät hiukset nii sitä taaempaa ja ylempää kannatti alottaa letittäminen.. Ja voin sanoa että tuo vaati kärsivällisyyttä. En koskaan oo osannu letittää itelle kunnolla ja tällä kertaa piti vielä opetella letittämää peilin kautta. Oli siinä miettimistä..

Tässä kampauksessa on käytetty keskikokosta hiusdonitsia ja paaljon kärsivällisyyttä. Aluksi otin etuhiukset eteen ponnarille ja muut hiukset laitoin kiinni poninhännälle. Siihen sitte taiteilin tuon donitsin. Ennen ku pyöritin nuo hiukset tuohon nutturan juureen, letitin ottahiukset ja laitoin pinnillä kiinni. Sitten lopuksi pyörittelin hiukset nutturan ympärille ja pinnillä kiinni karkailevat. 

Vähän värkkäilyä vedellä ja eri kameran aukon suuuruuksilla.. 



Macro -linssillä kokeilin kuvata silmää ja omasta mielestä ihan hyvin tarkensi. Minun kamerassa on kosketusnäyttö ja siinä on sitte helppo kohdistaa painamalla oikeaa kohtaa.
Kaverin silmä. Ada. http://syvemmalle-elamaan.blogspot.fi/

Tänää sitte kävin vähä käveleskelemässä (on muuten hankala sana...) ja sain otettua muutaman ihan hyvä kuvan. 







Ens kertaan.. -XO Netta K

6 kommenttia:

  1. Hiukan siisti toi letti/donitsikampaus! :) Mulla loppuu niin kärsivällisyys tyyliin ku laitan ponnarille hiukset... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei toi silleen loppuenlopuksi oo kauheen vaikee,, Juhliinhan vois vaikka vähän panostaa :)

      Poista
  2. tosi kaunis banneri ja ihania kuvia! mukavan oloinen blogi:)

    http://oonaaino.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja kuvia ja ihania kampauksia!
    Jaksaispa vaan joskus yrittää väkertää tän pehkon kanssa,
    oon vaa aina niin kärsimätön..:D


    http://eevi-s.blogspot.fi/

    VastaaPoista